iskias

Hos Boel Akupunktur kan de behandle for bensmerter

Den førende akupunkturklinik i Europa er dansk, og hedder Boel Akupunktur. Virksomheden har hovedsæde i Aulum i Midtjylland, men også klink på Østerbro i København. I den brede offentlighed er Boel Akupunktur mest kendte for at behandle for sportsskader. Grundlæggeren John Boel opnåede i 1990’erne stor synlighed i medierne, da han behandlede folkehelt og Tour de France vinder fra 1996, Bjarne Riis. Siden fik Boel også Tour de France vinderen fra 1997, tyske Jan Ullrich på kundelisten. Dette udbredte naturligvis kendskabet til klinikken og behandlingsmetoden generelt, og efterfølgende har rigtig mange elitesportsudøvere modtaget behandling hos Boel Akupunktur.

Behandlingsformen akupunktur stammer oprindeligt fra Kina og andre dele af Fjernøsten. Men i de seneste 30 år har denne faktisk vundet meget indpas i Europa. Metoden bygger på anvendelse af nåle, der stikkes ind i såkaldte akupunkturpunkter i patientens hud. Punkterne er velafgrænsede områder på kroppen, som via nålene kan stimuleres til at genoprette energibalancen i kroppen og dermed sker en heling og en forbyggelse.

Ud over skader i forbindele med sport behandler Boel Akupunktur også mod en lang række andre lidelser. En af disse er smerter i benene, der følger iskiasnervens forløb enten bag på benet eller på ydersiden. Dette rammer rigtig mange mennesker, og det kan være svært at få behandling i det normale sundhedssystem. Læs om Boel Akupunkturs muligheder for at behandle på dette område på http://acunova.dk//iskias-ondt-benene/.