iskias

Få iskiassmerter til at gå væk med akupunktur

Iskias i den traditionelle forstand er, at man får en nerve i klemme i rygraden. Det giver stærke smerter i benene. Denne tilstand rammes 1,6 % af befolkningen af. I dag dækker iskias dog i lige så høj grad over smerter i baglåret generelt. Hele 43 % af befolkningen vil i løbet af deres liv blive ramt af det. 

Det kan være meget smertefuldt, selvom der ikke er tale om, at der er en nerve, der er i klemme. Hvis du får akupunktur, kan du dog hurtigt komme af med smerterne. På akupunkturklinikken Acunova får du fem behandlinger i træk. Hvis du ikke har mærket nogen forbedring overhovedet efter de fem dage, stopper behandlingerne. Du behøver derfor ikke at være bange for, at du skal gennemgå mange akupunkturbehandlinger og bruge lang tid på det for at opnå en effekt. 

Langt de fleste af Acunovas patienter oplever dog en effekt efter to til tre behandlinger. Nogle er helt smertefrie efter de fem behandlinger, mens andre har brug for nogle flere. Men behandlingerne fortsætter som sagt kun, hvis man føler, at akupunkturen hjælper en. 

Acunova har klinikker i hjertet af København, i Odense og i Aulum i Midtjylland. Næste lige meget hvor du bor henne, vil du kunne komme til behandling hos dem.