iskias

Danskudviklet akupunkturform virker mod iskiasnerve

Den danske akupunkturklinik Acunova har udviklet deres helt egen form for akupunktur. Formen bygger på traditionel kinesisk akupunktur, der er mange hundrede år gammel, og akupunkturpunkter, som Acunovas akupunktører selv har fundet frem til. Det giver en helt ny og meget effektiv akupunkturform. 

Acunovas akupunkturform har vist sig meget gavnlig som behandling af iskiasnerve og en lang række andre sygdomme. Iskiasnerve opstår, når den nerve, der går fra ryggen og ned i benene, kommer i klemme i lænden. Det er meget ubehageligt og giver kraftige smerter i benene. Denne type af iskiassmerter er det dog heldigvis kun 1,6 % af befolkningen, der bliver ramt af.

Til gengæld bliver hele 43 % af befolkningen ramt af smerter i lænden, ballerne og benene. Smerter, der ligner dem, man får ved iskiasnerve, og hvor akupunktur er lige som gavnligt. 

Acunovas akupunkturform er, selvom den er relativt ny, velafprøvet, og har givet rigtig gode resultater hidtil. Mange af Acunovas patienter bliver helt smertefrie efter bare fem behandlinger, som er det, der er Acunovas standard. Nogle patienter oplever, at smerterne bliver mindre voldsomme efter de fem behandlinger, men har brug for nogle flere, inden de er helt væk, mens nogle få slet ikke oplever en forbedring efter fem behandlinger.