iskias

Prøv alternativ behandling af iskias i dag!

Iskias dækker over alle smerter, der forløber langs benets yderside eller bagside. Der kan være forskellige årsager til smerterne, men kun i meget få tilfælde skyldes det faktisk, at iskiasnerven er i klemme. Derfor kan navnet godt virke lidt misvisende. Uanset årsagen, så kan vi hos Boel Akupunktur hjælpe dig af med dine smerter i benene. Vi tilbyder nemlig behandling af iskias med akupunktur, og det oplever vi rigtig gode resultater med.

Faktisk ser vi gang på gang, at vi kan sende vores patienter smertefri hjem efter kun få behandlinger. Det er både vi og vores patienter meget glade for. Og det er et rigtig godt alternativ til de andre behandlingsmetoder, som findes i dag. Så døjer du med smerter i benene, så klik ind på hjemmesiden og læs mere om, hvad vi kan gøre for dig. Her kan du selvfølgelig også bestille tid til din første behandling, som foregår på en af vores klinikker i København, Odense eller Aulum. Her vil du blive mødt af engageret og professionelt personale, som står klar til at give dig den bedste behandling. 

Har du nogle spørgsmål, så kan du fange os på telefonen. Vi tager gerne en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe dig.