iskias

Behandling af iskias med akupunktur

Iskias er en betegnelse for smerter i benet, der løber langs bagsiden og ydersiden af benet. De kan starte fra lænden eller ballerne, og det kan forekomme i ét eller i begge ben. Denne slags smerter rammer hele 43% af befolkningen og er altså et udbredt problem. Det kan være en meget smertefuld tilstand, som samtidig kan give forskellige føleforstyrrelser i benene, kramper og nedsættelse af muskelkraften. 

Hos Boel Akupunktur tilbyder vi behandling af iskias eller ondt i benene. Vi behandler vores patienter med en moderne form for akupunktur, som har vist sig at have en utrolig god virkning på netop denne type smerter. Vores behandlingsforløb er altid hurtigt og effektivt, og vi vil se resultater hos vores patienter efter kort tid. Vi mener nemlig ikke, man skal ud i unødvendigt lange forløb med behandlinger, som ikke virker. 

På hjemmesiden kan du læse mere om, hvad vi kan gøre for dig med ondt i benene, og hvordan vores behandling af iskias med akupunktur virker. Her kan du også finde information, så du kan kontakte os. Bestil din tid på hjemmesiden i dag eller ring til os og få en uforpligtende snak med en af vores dygtige ansatte om, hvordan vi kan hjælpe dig.