iskias

Effektiv behandling af iskias med akupunktur!

Iskias eller iskiassmerter er et begreb, der dækker over smerter, som trækker ned bagpå eller på ydersiden af et eller begge ben. Det er ikke nødvendigvis en afklemning af iskiasnerven. Dette er faktisk forholdsvis sjældent. Symptomerne kan skyldes flere ting, men uanset årsagen, så står Boel Akupunktur klar til at hjælpe dig.

Vi er en af Europas førende akupunkturklinikker, og vi er specialister i alternativ behandling af smerter. Gennem årene har vi kunne hjælpe en lang række patienter med ondt i benene. Vores behandling af iskiasnerve er meget effektiv – faktisk skal der være bedring inden for allerede en uge! Er der mod forventning ikke sket en forbedring på dette tidspunkt, så standser vi behandlingsforløbet igen. Det gælder også i tilfælde, hvor smerterne af andet sundhedspersonale er blevet erklæret ‘kroniske’. 

Så døjer du med iskias eller ondt i benene, så klik ind på vores hjemmeside i dag. Her finder du meget mere information om Boel Akupunktur, og om hvordan vi kan hjælpe dig med dine smerter. Du er selvfølgelig også altid velkommen til at ringe til os og få en uforpligtende snak. Så finder vi sammen ud af, hvordan vi bedst kan hjælpe dig. Vi glæder os til at høre fra dig!