iskias

Akupunktur kan hjælpe mod iskias

Iskias bruges i dag som en fællesbetegnelse for alle tilfælde, hvor patienten har ondt ned på bagsiden af benet eller på ydersiden. Hele 43% af befolkningen rammes af disse smerter, som stammer fra ballen eller lænden. Navnet kommer af, at smerterne følger iskiasnervens forløb. Dog er det kun meget få, som faktisk har en klemt iskiasnerve som årsag til smerterne. 

Uanset årsagen, så står vi hos Boel Akupunktur klar til at hjælpe patienter med iskiassmerter. Vi har fundet ud af, at akupunktur er en rigtig effektiv behandling til patienter ondt i benene – også i tilfælde, hvor patienten er blevet informeret om, at smerterne er kroniske. Helt uden brug af stærk smertestillende medicin vil vi se en forbedring hos vores patienten inden for kun én uge. Har behandlingerne ikke hjulpet efter en uge, så vælger vi at standse behandlingsforløbet igen. Det er din garanti for, at du kun modtager behandlinger, såfremt du får udbytte af dem. 

På vores hjemmeside kan du læse meget mere om Boel Akupunktur og om iskias. Her kan du også høre nogle af vores tidligere patienter fortælle om, hvordan akupunktur har hjulpet dem af med deres smerter og givet dem en bedre hverdag. Vi glæder os til at hjælpe dig!