iskias

Succes med akupunktur mod iskias

Hvis du har ondt i benene, hvor det er smerter, der går fra lænden eller ballerne igennem bagsiden eller ydersiden af benene, så kan det være iskias, som man også kalder for ondt i benene.

Førhen betod iskias, at ens iskiasnerve blev klemt sammen i lænden, men i dag betyder det, at man har smerter på bagsiderne eller ydersiderne af benene. Det er meget sjældent, at folk bliver ramt af, at iskiasnerven bliver klemt.

Men det er knapt så sjældent, at folk bliver ramt af iskias, som vi kender den i dag.

Det kan give meget store smerter, og det kan gøre, at man ikke kan opretholde sin hverdag med sit arbejde og fritidsinteresser som fx med at dyrke sport. Nogen gange hjælper fysioterapi eller kiropraktik ikke, og smertestillende kan måske tage nogen af smerterne, men det helbreder ikke i den forstand, da smerterne vil komme igen på et tidspunkt.

http://acunova.dk//iskias-ondt-benene/ har succes med at behandle iskias. Det er en metode, som virker hurtigt. Også selvom det er gået hen og blevet kronisk, hvor fx fysioterapi ikke længere virker. Hvis der ikke er sket en forbedring med smerterne indenfor en uge, så stopper de behandlingen. Nogen har oplevet forbedringer efter få dages behandlinger.