iskias

Boel Akupunktur hjælper patienter med iskias

Hele 43% af den danske befolkning rammes i dag af iskias. Tilfælde, hvor iskiasnerven er blevet afklemt, udgør en lille andel af det samlede antal, og betegnelsen dækker over et meget bredere område. Faktisk er iskias blot et udtryk for smerter, som stammer fra lænden eller ballen, men som så strækker sig ned på ydersiden eller bagsiden af et eller begge ben. Symptomer på tilstanden er svære smerter i de ovennævnte regioner, muskelsvækkelse eller endda lammelse, og påvirket følesans i benet. 

Boel Akupunktur er en af Europas førende akupunkturklinikker, og vi behandler iskias gennem traditionel og moderne kinesisk akupunktur. Vi vil se en bedring af vores patienters situation efter kun en uge i behandling, ellers vælger vi at standse forløbet. Vores metode har vist sig effektiv, også når det gælder patienter med kroniske smerter, som ikke har fået udbytte af nogen andre behandlingsformer. 

Vores behandlere har gode erfaringer med at behandle patienter med iskiassmerter. På AcuNovas hjemmeside kan du høre en af vores tidligere patienter fortælle om, hvordan han kom ind med svære smerter i benene og blev hjulpet efter kun få dage med behandling. Her kan du også få masser af information om iskias og andre lidelser og sygdomme, vi kan behandle.