iskias

Akupunktur kan give hurtig lindring af iskias

Iskiassmerter kan være midlertidige eller kronisker, og de kan gå fra at være relativt milde til nærmest uudholdelige. Og ofte er der ikke meget behandling at hente hos en almindelig praktiserende læge. Ofte vil iskiassmerter udelukkende kunne behandles med styrketræning og aktivitet, uden udsigt til forbedring før på meget lang sigt, eller simpelthen med smertestilliende piller. Det er ikke tilfældet hos http://acunova.dk/ , hvor de dygtige akupunktører hos Boel Akupunktur kan behandle iskiassmerter og ofte opnå endda rigtigt gode resultater på meget kort tid. Faktisk lover Boel Akupunktur forbedring inden en uge. Ellers stopper de behandlingen.

Iskiassmerter er en samlet betegnelse for smerter, der starter i lænden og går ned i baller og lår, og på trods af navnet skyldes de færreste iskiassmerter den såkaldte iskkiasnerve. Problemer med iskiasnerven er nemlig kun årsag til smerter hos 1-2 pct. af befolkningen, mens det er mange flere, der har problmer med såkaldte iskiassmerter. Faktisk oplver op mod 43 pct. af hele befolkningen smerter på bagsiden eller ydersiden af benene, der kan karakteriseres som iskiassmerter.

Med andre ord er iskiassmerter lidt af et folkesundhedsproblem. Mange danskere oplever daglige gener på grund af smerter, og mange hæmmes og forhindres i at leve det aktive liv, de gerne vil. For dem kan akupunktur være løsningen!